Görüşlerinizi-ATO BAŞKANI BARAN, BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA YENİLENEN HÜKÜMETE BAŞARILAR DİLEDİ.
-ATO BAŞKANI BARAN, BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA YENİLENEN HÜKÜMETE BAŞARILAR DİLEDİ.
-BARAN: "YAPILAN DEĞİŞİKLİKLE DAHA DA DİNAMİKLEŞEN HÜKÜMETİN, EKONOMİMİZDE BAŞLATILAN REFORMLARI TAMAMLAYACAĞINA İNANIYORUZ"
20 TEMMUZ 2017- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında bazı bakanların yenilendiği bazılarının da yer değiştirdiği kabine değişikliğini kutlayarak, "Yenilenen hükümetimizin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.
ATO Başkanı Baran, yazılı bir açıklama yaparak yenilenen hükümete başarılar diledi. Türkiye'nin ekonomide yeni hamlelerle atılım yapacağını belirten Baran, "İş dünyası olarak yeni hükümetin ekonomiyi 2023 hedeflerine koşması beklentisi içindeyiz. Yapılan değişiklikle daha da dinamikleşen hükümetin ekonomiyi daha ileriye taşıyacak reformlara odaklanacağına inanıyoruz." diye konuştu.
Türkiye'nin 15 yıldır ekonomide ve siyasette istikrarlı bir dönem yaşadığını vurgulayan ATO Başkanı Baran, şunları söyledi:
"Yatırım, üretim, istihdamın artması, milli gelirimizin yükselmesi için hep beraber çalışmamız gerekiyor. Sayın Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında yenilenen hükümetin bu çalışmalara odaklanacağına inancımız tam. Hükümetimizin başarısı için Ankara iş dünyası olarak bizler de büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Daha çok üretmek, daha çok ihracat yapmak, daha çok kazanmak, işimizi ve ticaretimizi büyütmek için el birliğiyle çalışacağız."
ANKARA TİCARET ODASI'NIN KURUMSAL KİMLİK UNSURLARININ KULLANIMINA İLİŞKİN DUYURU
4 Gün Önce
KAT KARŞILIĞI İHALE İLANI
4 Gün Önce
5. DÜNYA YARATICI EKONOMİ KONFERANSI (WCCE 2026) ENDONEZYA
4 Gün Önce
BALKAN İŞ FORUMU
4 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
4 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
4 Gün Önce
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KONSER ETKİNLİĞİ HİZMET ALIMI İHALESİ HAKKINDA
4 Gün Önce
İNCELEMEYE HAZIRLIK DOSYASI (VDK-İHD) UYGULAMASININ DEVREYE ALINMASI HAKKINDA
4 Gün Önce
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI, 2-3-4 EYLÜL 2026 24 İLDE 660 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
4 Gün Önce
AFRİKA TİCARET VE SANAYİ ZİRVESİ (ACIS 2026)
5 Gün Önce