Görüşlerinizi
-RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN YÖNETMELİKLE YEMEK KARTLARINDA KOMİSYON ORANI YÜZDE 6'YI GEÇEMEYECEK.
-ATO BAŞKANI BARAN: "ATO OLARAK GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ, YEMEK KARTI SORUNUNDA ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞAN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANIMIZ VE HÜKÜMETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM."
23 MAYIS 2018- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO'nun yemek kartları komisyon oranlarına tavan sınırı getirilmesi konusunda yaptığı çalışmaların olumlu sonuçlandığı müjdesini verdi.
Baran, yaptığı yazılı açıklamada, ATO'nun yemek kartlarında uygulanan yüksek komisyonların düşülmesi için girişimlerde bulunduğunu hatırlatarak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'in Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini bildirdi.
Yönetmelik değişikliğinin sektörde sevinçle karşılandığını kaydeden Baran, "Yönetmelik sayesinde yemek kartlarından alınan komisyon yüzde 6'yı geçemeyecek ve sektörün üzerindeki yük kalkacak" diye konuştu. Baran, komisyonların sabitlenmesiyle sektörde tekelciliğin kalkacağına dikkat çekti.
-HÜKÜMETE TEŞEKKÜR-
Yemek kartları konusunda yapılan düzenlemeler için Hükümete teşekkür eden Baran, "ATO olarak gündeme getirdiğimiz yemek kartı sorununda çözüm odaklı çalışan başta Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci olmak üzere Hükümetimize teşekkür ediyorum" dedi.
ÜÇ DENİZ GİRİŞİMİ 11. ZİRVESİ YAN ETKİNLİKLERİ (HIRVATİSTAN)
1 Gün Önce
TOKAT TARIMFEST 2026
2 Gün Önce
GRANÜL GÜMÜŞ SATIŞI HK.
2 Gün Önce
TÜRKİYE-ALMANYA JETCO 6. DÖNEM TOPLANTISI
2 Gün Önce
TEKSTİL VE HAZIR GİYİMİN PARİS BULUŞMASI 2026- TEXWORLD APPAREL SOURCING PARIS AUTUMN 2026
3 Gün Önce
EMLAK YÖNETİM 45 İLDE 353 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
3 Gün Önce
BULGARİSTAN ULUSAL MECLİS SEÇİMLERİ HK.
7 Gün Önce
YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN TİCARİ ARAÇLARDA ŞOFÖR YAŞ ŞARTINI BELİRLEYEN UKOME KARARI
7 Gün Önce
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SERTİFİKALI KAMU İHALE MEVZUATI EĞİTİMİ (ANTALYA)
8 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI (NİSAN)
8 Gün Önce