ATO BAŞKANI BARAN: "BUGÜN TÜCCARIN DA SANAYİCİNİN DE İHRACATÇININ DA ÜRETİCİNİN DE KENDİLERİNİ ORTAYA KOYMA GÜNÜDÜR. BİZ BU ÜLKEDEN KAZANDIK, BUGÜN DE GEREKİYORSA FEDAKÂRLIK YAPACAĞIZ"
12 EKİM 2018- Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, tüccarın, sanayicinin, ihracatçının ve üreticinin kendilerini ortaya koyma günü olduğunu söyledi.
Baran, Kahramankazan'da başlayan Ankara Lojistik Zirvesin'de yaptığı açıklamada, enflasyonla topyekün mücadele programı çerçevesinde yüzde 10 indirim çağrısına ATO'nun bütün üyeleriyle destek verdiklerini belirtti.
"Sayın Maliye Bakanımızın açıkladığı yüzde 10 indirim talebini 157 bin üyemize duyurduk." diyen Baran şunları kaydetti:
"Bugün biz de elimizi taşın altına koyacağız. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bugün tüccarın da sanayicinin de ihracatçının da üreticinin de kendilerini ortaya koyma günüdür. Biz bu ülkeden kazandık, bugün de gerekiyorsa fedakârlık yapacağız. Bugün öyle bir gün. Bugün bu ülkeye, bu ülkenin yönetimine, bu ülkenin devletine milletine destek vermek günü. Biz de onu yapıyoruz. İnşallah hep beraber bu mücadeleden muzaffer çıkacağız, galip çıkacağız ve arzu ediyoruz ki ümit ediyoruz ki çok kısa sürede bunu başaracağız."
ATO BAŞKANI BARAN, AMSTERDAM SAĞLIK TURİZMİ FUARINDA
ATO BAŞKANI BARAN, TİCARET ODALARI KONSEY BAŞKANLIĞI GÖREVİNE YENİDEN SEÇİLDİ
ATO BAŞKANI BARAN, BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
AVUSTURYA'DAN ATO ÜYELERİNE İŞ VE YATIRIM DAVETİ
ATO BAŞKANI BARAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KUTLAMA MESAJI
ATO BAŞKANI BARAN, SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ
ATO BAŞKANI BARAN: "ANKARA, EN KISA ZAMANDA FUAR ALANINA KAVUŞACAK"
ATO BAŞKANI BARAN, ATO ÜYELERİNİN TALEP VE BEKLENTİLERİNİ HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI DR. CENGİZ YAVİLİOĞLU'NA AKTARDI
AFETLER ÖNCESİ ÖNLEMLER ATO'DA KONUŞULDU
ATO BAŞKANI BARAN, BAŞKENT'TE GERÇEKLEŞEN "TÜRK MUTFAĞI HAFTASI" ETKİNLİĞİNE KATILDI
      *Formu nüfus cüzdanı bilgilerine göre doldurunuz.
   * *Açıklama bölümüne varsa kurum/kuruluş adı ve unvan bilgisini yazınız.