Görüşlerinizi
ATO BAŞKANI BARAN'IN ISRARLI ÇALIŞMALARI SONUCU THY 60 YIL ARADAN SONRA YARIN (7 OCAK 2019) İLK KEZ ANKARA'DAN ROMA'YA UÇUYOR.
OCAK AYINDA TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA ÜÇ AYRI BAŞKENTE DOĞRUDAN UÇUŞLA BAĞLANACAK.
ANKARA'DAN ROMA UÇUŞLARININ ARDINDAN LONDRA VE TİFLİS'E DE UÇUŞLAR BAŞLIYOR.
ATO BAŞKANI BARAN: "DÜNYA ŞEHRİ ANKARA HEDEFİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ"
6 OCAK 2019-Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) girişimleriyle başlayan Esenboğa'dan yurtdışına direkt uçuşlarda yeni bir aşama daha kat edildi. Başkent Ankara, Ocak ayında üç dünya başkentine direkt uçuşla bağlanıyor. Esenboğa'dan İtalya, İngiltere ve Gürcistan'ın başkentlerine direkt uçuş başlıyor.
Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın göreve başlar başlamaz ısrarlı çalışma yürüttüğü, hükümetin her kademesine ilettiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı'nın yaptığı çalışmalarla başlatılan Ankara'dan yurtdışına doğrudan uçuşlara yeni destinasyonlar ekleniyor. 7 Ocak'ta İtalya'nın Başkenti Roma'ya başlayacak olan uçuş 60 yıl sonra iki başkent arasında gerçekleşecek ilk uçuş olma özelliği taşıyacak.
Roma uçuşunun ardından Ankara, Avrupa ile yeni bağlantısını 9 Ocak'ta İngiltere'nin Başkent'i Londra uçuşu ile gerçekleştirecek. Türk Hava Yolları'nın Esenboğa'dan bir diğer direkt uçuşu da 18 Ocak'ta Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'e gerçekleşecek.
Konuyla ilgili değerlendirme yapan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Başkent Ankara'nın uzun yıllardır sorunu olan aktarmasız uçuş konusunda göreve başladıklarından bu yana çalışmalar yürüttüklerini anlatarak, Frankfurt, Berlin, Viyana ve Paris'le başlatılan direkt uçuşlarda gelinen aşamadan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Uçuşların devamı için doluluk oranlarının önem taşıdığını hatırlatan Baran, bu konuda tüm Ankaralılara görev düştüğünü, seyahatlerinde doğrudan uçuşları tercih etmelerini istedi.
Başkent Ankara'nın son dönemde yapılan çok yönlü çalışmalarla sanayiden ticarete turizmden sağlığa kadar her alanda gelişme kaydettiğini de vurgulayan Baran, yurtdışına doğrudan uçuşlar konusunun bu çalışmalarla paralel olarak yürütülmesinin gerekliliğine dikkat çekti. Baran, "Dünya şehri Ankara hedefine adım adım yaklaşıyoruz" dedi.
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
7 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
8 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
9 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
14 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
15 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
24 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
25 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
26 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
26 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BDDK'NIN KREDİ KARTINDA LİMİT SINIRLAMASINA İLİŞKİN KARARINI DEĞERLENDİRDİ
26 Gün Önce