Görüşlerinizi
-ANKARA'NIN FUAR VE KONGRE TURİZMİNDE GELİŞİMİNİ HEDEFLEYEN ATO, ROMA ZİYARETİNDE ROMA VE LAZİO BÖLGESİ KONGRE BÜROSUNU İNCELEDİ.
-ATO BAŞKAN YARDIMCISI TEMEL AKTAY, "CUMHURİYETİN 100. YILINDA, ULUSAL VE ULUSLARARASI 100 KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ"
23 OCAK 2019- THY'nin 60 yıl aradan sonra başlattığı Ankara-Roma direkt uçuşuyla Başkent'ten Roma'ya giden Ankara Ticaret Odası(ATO) heyeti, kongre ve fuar turizmi konusunda incelemelerde bulunarak çalışmalarını sürdürdü.
Ticaret Odaları Konsey Başkanı olan ATO Başkanı Gürsel Baran'ın TOBB Ekonomi Şurası'na katılmak üzere Ankara'ya dönmesi üzerine, Roma çalışmalarını ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay sürdürdü.
ATO Başkanı Yardımcısı Aktay başkanlığındaki heyet, Roma & Lazio Kongre Bürosu Yönetim Kurulu üyesi Daniele Brocchi, Başkan Yardımcısı Dr. Stefano Fiori, Operasyon Müdürü Monica Conti ve Roma'nın iki ayrı kongre ve etkinlik merkezini aynı çatı altında toplayan Roma Kongre Grup Temsilcisi Francesca Maralli ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Aktay ve beraberindeki heyetin Roma & Lazio Kongre Bürosu ile Roma Kongre Grup'un çalışmaları hakkında bilgi aldığı toplantıda, Roma'nın dünya kongre ve fuar turizmindeki yeri ile sektörel gelişmeler ele alındı.
Ankara Ticaret Odası'nın Başkent'in kongre ve fuar turizmi alanında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Aktay, Avrupa'nın ikinci en büyük kongre merkezi olan Congresium Kongre ve Sergi Salonu'nun ATO'ya ait olduğunu söyledi. Aktay, ATO'nun Başkent'te uluslararası fuar düzenlemek için yapımına başlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin de ortağı olduğunu kaydetti. Aktay, Ankara'nın kongre turizmi alanında gelişiminin önünü açmak için 2014 yılında ATO bünyesinde Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurduklarını ve Uluslararası Kongre ve Toplantılar Birliği'nin üyesi olduğunu da söyledi.
Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun daha etkin çalışabilmesi amacıyla bir fizibilite raporu hazırlandığını bildiren Aktay, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında ulusal ve uluslararası 100 kongreye ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz. " diye konuştu.
Toplantıda ATO Başkan Yardımcısı Temel Aktay'a Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M. Ülkü Karakuş ve Meclis Üyeleri Emin Ayar ile İsmail Kulak eşlik etti.
ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
1 Gün Önce GİNE BÜYÜKELÇİSİ FOFANA, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
8 Gün Önce
"ANKARA MARKASI", ITB BERLİN FUARI'NDA...
15 Gün Önce
HIRVATİSTAN BÜYÜKELÇİSİ CVITANOVIČ ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
17 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 2025 YILI BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ...
18 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, EKONOMİ GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ
21 Gün Önce
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
28 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
29 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
30 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
35 Gün Önce