Görüşlerinizi
-BARAN:"ÜYELERİMİZİ YENİLİKLERLE TANIŞTIRMAK VE ONLARA YENİ UFUKLAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ"
1 MART 2019-Üyelerini ihracata ve elektronik ticarete yönlendirmek ve yüreklendirmek için çalışmalar yürüten Ankara Ticaret Odası bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, bu amaçla PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik'in katılımıyla gerçekleştirdiği toplantılarda alınan karar uyarınca, ATO Hizmet binasında e-Ptt AVM standı açılması için çalışma başlatarak, standın hizmete girmesini sağladı. ATO Başkanı Baran, "Üyelerimizi, yeniliklerle tanıştırmak ve onlara yeni ufuklar kazandırmak istiyoruz" dedi.
ATO hizmet binasının içinde yer alan e-PttAVM standını PTT Anonim Şirketi İştirakler Başkanı Hakan Gülten ve epttAVM.com Genel Müdür Yardımcısı Merve İpek'le birlikte ziyaret eden Baran, dünyada e-ticaret hacminin 2 trilyon dolara ulaştığını, Türkiye'nin 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşması bakımından e-ticaretin her zamankinden daha önemli olduğunu söyledi.
ATO üyelerinin yerli ve milli e-ticaret sitesi olan e-PttAVM.com ile Bosna Hersek ve Katar'a doğrudan formalitesiz ihracat yapabileceklerini vurgulayan Baran, "İlerleyen zamanlarda e-PttAVM ile üyelerimizin daha fazla ülkeye doğrudan ihracat yapma imkânına kavuşacağını umuyorum. ATO ve PTT iş birliği sayesinde üyelerimizin ihracatını kolaylaştırmak amacıyla attığımız bu adımla, hem Ankara ekonomisine hem de Türkiye ekonomisine karşı önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Üyelerimiz vergisini ödeyerek, yasal prosedürleri izleyerek ihracat yapabiliyor, hem zamandan kazanıyor hem de çağın yeniliklerinden faydalanıyor" diye konuştu.
Stant ziyaretinde ATO Yönetim Kurulu Üyesi Halil İlik ve Meclis Üyesi Fatih Çalışkan da hazır bulundu.
SRİ LANKA - TÜRKİYE ÇEVRİMİÇİ B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ
6 Gün Önce
KURBAN BEREKETİNİ YIL BOYU YAŞATIYORSAN HİLAL OLSUN TÜRKİYE – TÜRK KIZILAY BAĞIŞ DUYURUSU
6 Gün Önce
TAŞIT ONAY BELGELERİNİN GEÇERLİLİK SÜRESİNİN 3 YIL OLARAK BELİRLENMESİ
9 Gün Önce
FAS / SICAK HADDELENMİŞ SAC İTHALATINA KARŞI KORUNMA ÖNLEMLERİ HK.
9 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI (MAYIS 2026)
9 Gün Önce
TÜRKİYE-BELÇİKA EKONOMİ FORUMU
12 Gün Önce
PSI 2027 FUARI MİLLİ KATILIM ORGANİZASYONU
12 Gün Önce
ASKIYA ALMA VE TARİFE KONTENJANI UYGULAMALARI HAKKINDA DUYURU
13 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI
13 Gün Önce
D-8 HELAL FUARI ENDONEZYA (D-8 HALAL EXPO INDONESIA) TARİH GÜNCELLEMESİ
13 Gün Önce