Görüşlerinizi
-İKİNCİ HAFTA KONUĞU KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI AHMET ŞERİF İZGÖREN OLDU.
-ATO BAŞKANI BARAN: "İŞİNİZİ AŞKLA YAPIN"
20 MART 2019-Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO'nun Tesisat İnşaat ve Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) işbirliğiyle düzenlediği "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" ile üyeleri ve onların çalışanlarına eğitim vermeyi amaçladıklarını belirterek, "Eğitim günümüzde yaşam boyu devam eden ve sürekli gelişen, ilerleyen ucu açık bir süreç. Kendinizi eğitip, güncelleyin, mesainizi kiraya vermeyin, işinizi aşkla yapın" dedi.
Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) iş birliğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" ikinci haftasında, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören "Sizin Dükkân Torunlara Kalır mı?" başlıklı bir seminer verdi. Seminer'in açılışında bir konuşma yapan ATO Başkanı Gürsel Baran, "Serbest piyasa ekonomisi koşullarında rekabet edebilmek için de en değerli şey bilgiye sahip olmak. Her ne kadar dördüncü sanayi devriminden bahsediyor olsak da, insan unsuru her zaman en önde ve en değerli" diye konuştu.
Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu belirten Baran, "Ülkeler artık ticaret savaşlarında ön plana çıkma çabasında. Bu savaşın sonunda dünya ticareti değişecek ve şekillenecek. Biz ülke olarak 40 yıldır en önemli kaynaklarımızı terörle mücadeleye aktardık. Biz bu sıkıntıları aşacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi dünyadaki ilk 10 ekonomiye gireceğiz" dedi.
ATO 15 No'lu Sıhhi Tesisat Malzemesi Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı ve TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Yetiş de yaptığı konuşmada gerek eğitmen seçimi gerekse eğitim konuları hakkında titizlikle çalıştıklarını söyledi.
-SİZDEN SONRA İŞLEYECEK SİSTEM BIRAKIN-
Seminerde aile şirketleri konusunu anlatan Ahmet Şerif İzgören "Dünyada şirketlerin yüzde 75'i aile şirketi. Türkiye'de yüz yıllık şirket sayısı yüzde 50. Bu rakam Japonya'da 20 bin. Bugün iş yeri kurdum vs diye övünmeyin. Sizden sonra da işleyecek bir şirket bırakabiliyor musunuz onu düşünün. Çalışanlarınıza ayak izlerimi takip edin ancak ayak izlerime basmayın, kendi izinizi bırakın önerisinde bulunun" tavsiyelerinde bulundu.
ATO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği programda salonun dolması nedeniyle katılımcılar, fuaye alanındaki ekrandan semineri izledi.
AYDINLIKEVLER MTAL VE MÜŞTEMİLATLARI HURDA KARŞILIĞI YIKIM İŞİ
2 Gün Önce
RAMAZAN BAYRAMINDA YOLCU TAŞIMA FAALİYETLERİNE YÖNELİK GEÇİCİ/SÜRELİ DÜZENLEMELER
2 Gün Önce
ALÜMİNYUM SEKTÖRÜ ÖZELİNDE SINIRDA KARBON DÜZENLEME MEKANİZMASI (SKDM) RAPORLAMA EĞİTİMİ
2 Gün Önce
KONAKLAMA İSTATİSTİK SİSTEMİ VERİ GİRİŞLERİ HK.
2 Gün Önce
SIĞINAK YÖNETMELİĞİ UYGULAMALARI
3 Gün Önce
KOCAELİ SANAYİ ODASI ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ
3 Gün Önce
YÜKSEK GELİR GRUPLARI GÖZETİM VE UYUM PROGRAMI
3 Gün Önce
KURUMSAL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMA EĞİTİMİ [NİSAN 2026]
4 Gün Önce
ORMAN EMVALİ TAŞIYAN ARAÇLARDA ATS BİLGİLERİNİN BİLDİRİM ZORUNLULUĞU
4 Gün Önce
TRABLUS FUARI HAKKINDA
7 Gün Önce