100 Konut   
 Bağış 
Görüşlerinizi
Paylaşın
KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM HAFTALARI ATO'DA DEVAM EDİYOR

-KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM HAFTALARI EĞİTİM SEMİNERLERİ DİZİSİNİN ÜÇÜNCÜ HAFTA KONUĞU ÜNLÜ OYUNCU BÜLENT ŞAKRAK OLDU.

26 MART 2019- Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) iş birliğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" üçüncü haftasında ünlü oyuncu Bülent Şakrak, "İletişim" başlıklı bir seminer verdi.

ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen seminerde konuşan Şakrak, etkili iletişim ve iletişim tekniklerinden bahsetti. Katın-erkek ilişkilerinde doğru iletişimin önemine değinen Şakrak kendisi gibi oyuncu olan eşi Ceyda Düvenci ile olan ilişkisinden örnekler verdi. İletişim kazalarından da bahseden Şakrak, seminer sonrasında, katılımcıların sorularını cevapladı.

Seminere, ATO Meclis Üyesi Belgin Sağdıç, TİMKODER Başkanı Tekin Yetiş, TİMKODER Başkan Yardımcıları Yunus Altun ve Ercan Yılmaz ile çok sayıda ATO üyesi ve konuk katıldı.


Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları'nın gelecek programları şu şekilde:

2 NisanSunay Akın Geçmişten Bugüne Söyleşi 
9 NisanKürşat Tuncel Bir Horoza Nasıl Çalar Saat Satarsınız?
16 NisanAlişan KapaklıkayaAile İçi İletişim
24 NisanTuğba ÖzdenalBedeniniz Sizinle Aynı Fikirde mi?