Görüşlerinizi
1 NİSAN 2019-Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yerel seçim sonuçlarının tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Artık ekonomiye odaklanalım. Önümüzde 4,5 yıl seçimsiz bir dönem var. Bu dönemde ekonomimizde katma değerli üretimi sağlayacak yapısal reformları tamamlayalım" dedi.
Baran, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlandı. Sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçim bittiğine göre artık ekonomiye odaklanmamız gerekiyor. 2023 hedefleri ile 2051 ve 2071 vizyonu önümüzde duruyor. Ülkemizi dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına getirmek için gündemimiz ekonomi olmalı. 4,5 yıl seçimsiz bir dönem yaşayacağız. Bu süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Yapısal dönüşümü sağlayacağımız ve katma değeri yüksek üretim gerçekleştirebilen, ihracat yapan bir ekonomiye dönüşmemiz gerekiyor. Dünyada çok hızlı değişimlerin yaşandığı bu dönemde bizim de bu değişimi yakalamak için ihtiyacımız olan tüm reformları hayata geçirmeliyiz. Türkiye ekonomisinin temel dengeleri yeterince sağlam. Türkiye'yi küresel ligde hak ettiği konuma getirelim. Daha çok üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalışalım. Tüm Türkiye olarak el ele verip, birlik ve beraberlik içinde olalım."
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
7 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
8 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
9 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
14 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
15 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
24 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
25 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
26 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
26 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BDDK'NIN KREDİ KARTINDA LİMİT SINIRLAMASINA İLİŞKİN KARARINI DEĞERLENDİRDİ
26 Gün Önce