Görüşlerinizi
NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ATO ORGAN ÜYELERİYLE PERSONELİNİN EHLİYET VE KİMLİK YENİLEME İŞLEMLERİNİN KOLAYLIKLA YAPILABİLMESİ İÇİN, GEÇİCİ HİZMET MERKEZİ KURDU.
ATO BAŞKANI BARAN VE NVİ GENEL MÜDÜRÜ SARIİBRAHİM, GEÇİCİ HİZMET MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.
ATO BAŞKANI BARAN: "HİZMETİ MERKEZİMİZE KADAR TAŞIYAN NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
BARAN: "BÜROKRASİYİ HANTALLIKTAN KURTARAN HÜKÜMET, HİZMETİ DE VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GETİRİYOR"
1 MAYIS 2019 - İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) organ üyeleriyle personelinin kimlik ve ehliyet yenileme işlemlerinin kolaylıkla yapılabilmesi için, geçici hizmet merkezi kurdu.
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Hüseyin Engin Sarıibrahim ile birlikte geçici hizmet merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Görevli personel Recep Coşkun'a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Baran, "Hizmeti merkezimize kadar taşıyan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.
ATO'nun hizmetlerini dijital ortama taşıyarak üyelerin işlemlerini hem kolaylaştırdığını hem de zaman kazandırdığının altını çizen Baran, "Meclis ve komite üyelerimizle personelimize kimlik ve ehliyet değiştirme hizmeti Odamızda veriliyor. Sunduğumuz bu kolaylıkla onların da zamanlarını işlerine ayırmaların sağladık" dedi.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün ATO'da geçici hizmet merkezi kurmasının önemine dikkat çeken Baran, "Bürokrasiyi hantallıktan kurtaran hükümet, hizmeti de üyelerimizin ayağına getiriyor" diye konuştu.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Geçici Hizmet Merkezi ATO'da 10 Mayıs 2019 tarihine kadar faaliyet gösterecek.
TOKİ-İLBANK-KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI MÜZAYEDE İLANLARI
1 Gün Önce
SRİ LANKA TARAFINDAN TÜRK VATANDAŞLARINA YÖNELİK ÜCRETSİZ TURİSTİK VİZE UYGULAMASI
2 Gün Önce
TOBB İŞ DÜNYASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ
2 Gün Önce
TEKNOFEST 2026 BAŞVURU SÜRE UZATIMI HAKKINDA
2 Gün Önce
İHRACAT AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU (İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ E-İHRACAT EĞİTİM PROGRAMI)
2 Gün Önce
AB GÜBRE EYLEM PLANI
2 Gün Önce
II. AFYONKARAHİSAR ULUSLARARASI BLOK MERMER FUARI
5 Gün Önce
OSTİMTECH BİLİMDEN SANAYİYE GENÇ ZİHİNLER SERGİSİ
5 Gün Önce
"TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBET TOPLANTILARI" HAZİRAN AYI PROGRAMI
6 Gün Önce
TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SAAT TASARIM YARIŞMASI
7 Gün Önce