Görüşlerinizi
11 MAYIS 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO)Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, dünyanın en saf, en temiz sevgisinin anne sevgisi olduğunu belirterek, "Evladını teröre kurban vermiş şehit anneleri başta olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarım" dedi.
ATO Başkanı Baran, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Toplumun geleceğinin inşasında en büyük payın çocukları yetiştiren anneler olduğunu belirten Baran, mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Evi yuva haline getiren, aileyi birbirine bağlayan annelerimiz sadece bir anne olarak değil üreten, eğiten, öğreten, çalışan rolüyle toplumu şekillendirme gücüne sahipler. Bu yüzden yaşadığımız topraklara verdiğimiz değeri tek kelime ile ifade etmek için 'anavatan' diyoruz. Güçlü anneler güçlü aileleri bir araya getirir, güçlü aileler de güçlü toplumu oluşturur. İş hayatında da gerek çalışan gerekse girişimci olarak başarılara imza atan annelerimiz, gelecek nesillere örnek teşkil ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle, Başkent iş dünyası adına baş tacı annelerimizi kutluyor, hürmetlerimi sunuyorum."
ATO BAŞKANI BARAN'DAN CUMHURBAŞKANI'NA ANKARA RAPORU
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN BEFORE COP31 DEĞERLENDİRME ZİRVESİ'NE KATILDI
3 Gün Önce
ATO'DAN SIFIR ATIK HAREKETİNE "DOA" DESTEĞİ
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN ŞAŞMAZ'DA KADIN OTO MEKANİK USTASINA ZİYARET
11 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN ORTA VADELİ PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ
14 Gün Önce
ATO'DAN İZİNSİZ LOGO KULLANIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
17 Gün Önce
ANKARA ULUSLARARASI HAZIR GİYİM VE MODA FUARI (COF26) BEŞİNCİ KEZ BAŞKENT'TE KAPILARINI AÇTI
18 Gün Önce
BAŞKENT, "MODA VE HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURACAK"
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 2026 YILI İKİNCİ ÇEYREK BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
22 Gün Önce