Görüşlerinizi
BARAN: "15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİ İÇİN BİR MİLATTIR."
BARAN: "TÜRKİYE İÇERDE VE DIŞARDA KURULAN TUZAKLARI BOZMAYA, 2023 HEDEFLERİNE DOĞRU DAHA GÜÇLÜ VE DAHA KARARLI ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYOR. BU TOPRAKLAR KENDİSİNE İHANET EDENİ BARINDIRMAZ. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ."
BARAN: "HAİNLERE VERECEĞİMİZ EN GÜZEL CEVAP, ÇALIŞARAK, ÜRETEREK, İSTİHDAM SAĞLAYARAK TÜRKİYE'Yİ MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİN ÜSTÜNE ÇIKARTMAK OLACAKTIR."
14 TEMMUZ 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin, Türk milletinin destansı direnişiyle önlendiğini hatırlatarak "15 Temmuz Türk milleti için bir milattır" dedi.
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın demokrasi çağrısı üzerine 15 Temmuz gecesi sokağa çıkan ve omuz omuza demokrasiyi savunan vatandaşların tarihi bir mücadele verdiğini kaydetti. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Milli Egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, yok olur…" sözüne atıfta bulunan Baran, "15 Temmuz gecesi Türk Milleti'nin iradesi karşısında hainler yandı, yok oldu. Milli egemenlik nuru hepimizin üzerine daha güçlü doğdu" dedi.
Türk Milletinin darbe girişimi karşısında uçakların, tankların ve tüfeklerin karşısında silahsız olarak kahramanca direndiğini ifade eden Baran, "15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında Türk milletinin yazdığı destan, 'Türk Demokrasi hayatında milli iradenin geçilemez' olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsü uğruna, demokrasi uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum, ruhları şad olsun. Tarihimizin en alçak ihanet girişimine göğüslerini siper ederek geçit vermeyen gazilerimizden de Allah razı olsun, onlara da minnet dolu selamlar gönderiyorum." dedi.
15 Temmuz'un öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını ve Türk milletinin hainler karşısında el ele, omuz omuza mücadele vererek, daha da güçlendiğini ifade eden Baran sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye içerde ve dışarda kurulan tuzakları bozmaya, 2023 hedeflerine doğru daha güçlü ve daha kararlı adımlarla yürümeye devam ediyor. Bu topraklar kendisine ihanet edeni barındırmaz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. 15 Temmuz bize Çanakkale ruhunun ihtiyaç duyulan her zaman yeniden canlandığını gösterdi. Hainlere vereceğimiz en güzel cevap çalışarak, üreterek, istihdam sağlayarak Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartmak olacaktır. Teröre inat yatırıma üretime devam edeceğiz. Gündemimiz her zaman ekonomi olmaya devam edecek. Dünya bizi oluşturduğumuz katma değerle, rekorlara imza attığımız ihracatımızla, sanayimizle, teknolojimizle konuşacak." dedi.
ANKARA'NIN TARİHİ DOKULARI DİJİTAL ENSTALASYONUYLA ANKARA ULUSLARARASI MARKA BULUŞMALARI'NDA YER ALDI
3 Gün Önce
ULUSLARARASI ANKARA MARKA BULUŞMALARI SONA ERDİ
4 Gün Önce
5. ULUSLARARASI ANKARA MARKA BULUŞMALARI'NDA "DİZİ SÜRESİ" SERZENİŞİ
4 Gün Önce
5. ULUSLARARASI ANKARA MARKA BULUŞMALARI BAŞLADI
5 Gün Önce
5. ULUSLARARASI ANKARA MARKA BULUŞMALARI 24 NİSAN'DA BAŞLIYOR
8 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
8 Gün Önce
MARKA GEZEGENİNDE YILDIZ YAĞMURU
10 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "ULUSLARARASI ANKARA MARKA BULUŞMALARI"NI TANITTI
13 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, "DOĞU-BATI EKSENİNDE ANKARA'NIN ULAŞTIRMADAKİ YENİ ROLÜ" PANELİ'NDE KONUŞTU
15 Gün Önce
SLOVAKYA BÜYÜKELÇİSİ SLIVOVIC, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
16 Gün Önce