Görüşlerinizi
-ATO BAŞKANI BARAN: "BAŞKENTİMİZİ LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIMAK İÇİN TÜM PAYDAŞLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ."
18 TEMMUZ 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara'nın geleceği için tüm kamu ve özel kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini belirterek, "Başkentimizi layık olduğu yere taşımak için tüm paydaşlarla birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
ATO Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i makamında ziyaret etti. Yeniden seçilmesinin ardından çalışmalarına aralıksız devam eden Alper Taşdelen'i kutlayan Baran, Ankara'nın yıllardır gelişmesine fırsat verilmeyen; savunma sanayiinden eğitime, termal turizmden doğa sporları ve tarihi dokusuna pek çok alanda önemli bir merkez olduğuna dikkat çekti.
Baran'ın sözlerine katıldığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de, "Geleceğe bırakacağımız eserlerle yaşanabilir planlı bir kent için bizler de elimizi taşın altına koymaya hazırız" şeklinde konuştu. Taşdelen, Ankara'ya kazandırılacak önemli bir eser üzerinde çalışmalarının devam ettiğinden söz ederek, Kurtuluş Savaşı Müzesi projesi hakkında bilgi verdi.
ATO Başkanı Baran'a ziyareti sırasında, ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ATO Meclis Başkan Yardımcıları Vecdet Fehmi Şendil ve Alaattin Doğan, ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İlik, Mehmet Fatih Çetinkaya ve Nuh Acar eşlik etti.
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
7 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
8 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
9 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
14 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
15 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
24 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
25 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
26 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
26 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BDDK'NIN KREDİ KARTINDA LİMİT SINIRLAMASINA İLİŞKİN KARARINI DEĞERLENDİRDİ
26 Gün Önce