Görüşlerinizi
BARAN: "ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE İNANIYORUZ. ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ."
30 EYLÜL 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yeni Ekonomi Programı'nın (YEP) son yıllarda ekonomide sağlanan gelişmeleri daha sağlam bir zemine taşıdığını belirterek, "Yeni program güven ve istikrara katkıda bulunacak, Türkiye'yi 100'üncü yılında yeni hedeflerine taşıyacaktır" dedi.
ATO Başkanı Baran, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın "Değişim Başlıyor" sloganıyla açıkladığı Yeni Ekonomi Programı'nı değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı. Dengeleme ve disiplin döneminin ardından değişim dönemine geçilmesinin önemli olduğunu kaydeden Baran, Yeni Ekonomi Programı ile büyümeyi sürdürmeye yönelik kararlı tutumun sergilendiğini ifade etti. Baran, şunları söyledi:
"Ekonomimizde döviz kurlarındaki spekülatif artışla başlayan sorunlar yaşadık. Dengelenmeye yönelik alınan tedbirler ve disiplin uygulamaları sürecin, büyük sıkıntılara yol açmadan atlatılmasını sağladı. Yeni Ekonomi Programı'yla ekonomide gelecek üç yılımız için büyüme tercihinin yapıldığını görüyoruz. İthalatı azaltmaya yönelik yerli üretimin desteklenmesinden de büyük memnuniyet duyduk. KOBİ'lerimizin, üreticilerimizin özetle Türkiye ekonomisini sırtlayan reel sektörün desteklenmesi, hedefe daha hızlı koşmamızı sağlayacaktır. Biz ülkemizin geleceğine inanıyoruz. Reel sektör olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız."
ANKARA TİCARET ODASI'NIN KURUMSAL KİMLİK UNSURLARININ KULLANIMINA İLİŞKİN DUYURU
4 Gün Önce
KAT KARŞILIĞI İHALE İLANI
4 Gün Önce
5. DÜNYA YARATICI EKONOMİ KONFERANSI (WCCE 2026) ENDONEZYA
4 Gün Önce
BALKAN İŞ FORUMU
4 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
4 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
4 Gün Önce
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KONSER ETKİNLİĞİ HİZMET ALIMI İHALESİ HAKKINDA
4 Gün Önce
İNCELEMEYE HAZIRLIK DOSYASI (VDK-İHD) UYGULAMASININ DEVREYE ALINMASI HAKKINDA
4 Gün Önce
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI, 2-3-4 EYLÜL 2026 24 İLDE 660 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
4 Gün Önce
AFRİKA TİCARET VE SANAYİ ZİRVESİ (ACIS 2026)
5 Gün Önce