Görüşlerinizi
BARAN: "TÜRKİYE CUMHURİYETİ MAĞDUR VE MAZLUMLAR İÇİN SONSUZA KADAR UMUT KAYNAĞI OLMAYI SÜRDÜRECEKTİR"
28 EKİM 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhuriyet'in 96. yılını kutlayarak, "Dün tren raylarından ürettiği silahla sanayileşmiş ülkeleri yenerek bağımsızlığını ilan edip Asya'dan Afrika'ya kadar tüm mazlum milletlere örnek olan Türkiye Cumhuriyeti, bölgesinde ve dünyadaki tüm mağdurlar ve mazlumlar için sonsuza kadar umut kaynağı olmayı sürdürecektir" dedi.
Baran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin esareti değil cesareti seçmesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığını kaydeden Baran, mesajında şunları söyledi:
"Türk Milleti Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde tren raylarından ürettiği silahlarla sanayileşmiş ülkeleri yenerek bağımsızlığını elde etti. Milli mücadele başarısını Cumhuriyetle taçlandırarak Asya'dan Afrika'ya kadar tüm mazlum milletlere örnek oldu. Bugün de bölgesinde ve dünyadaki tüm mağdurlar ve mazlumlar için umut kaynağı olmayı sürdürecektir. Bize düşen de birlik ve beraberlik için bu emaneti daha ileriye taşımaktır. İş dünyası olarak Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak, ekonomik olarak güçlendirmek için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, vatanı, bayrağı ve istiklali uğruna canını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 96. yılı, devletimize ve aziz milletimize kutlu olsun"
ATO BAŞKANI BARAN'DAN CUMHURBAŞKANI'NA ANKARA RAPORU
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN BEFORE COP31 DEĞERLENDİRME ZİRVESİ'NE KATILDI
3 Gün Önce
ATO'DAN SIFIR ATIK HAREKETİNE "DOA" DESTEĞİ
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN ŞAŞMAZ'DA KADIN OTO MEKANİK USTASINA ZİYARET
11 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN ORTA VADELİ PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ
14 Gün Önce
ATO'DAN İZİNSİZ LOGO KULLANIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
17 Gün Önce
ANKARA ULUSLARARASI HAZIR GİYİM VE MODA FUARI (COF26) BEŞİNCİ KEZ BAŞKENT'TE KAPILARINI AÇTI
18 Gün Önce
BAŞKENT, "MODA VE HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURACAK"
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 2026 YILI İKİNCİ ÇEYREK BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
22 Gün Önce