Görüşlerinizi
-SABİT SAKİN, "SATIŞTA DÖNÜŞÜMÜN ŞİFRELERİ" BAŞLIKLI SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.
13 MART 2020-Ankara Ticaret Odası'nın (ATO), ATO üyesi işveren ve yöneticilere özel olarak gerçekleştirdiği "İş İnsanları Seminerleri 2020"nin kapanış programı Satış Eğitimcisi Sabit Sakin'in "Satışta Dönüşümün Şifreleri" başlıklı sunumu ile ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.
Satışta yeni nesil yaklaşımlar ve bu yaklaşımları uygulamanın önemini anlatan Sakin, yeni trendler hakkında da bilgi verdi. Satışta tecrübenin önemli olduğunun altını çizen Sakin, "Tecrübe başarılı bir satışın getirisidir. Ancak son dönemde ebeveynler çocuklarının satışla alakalı bölümlerde çalışmasını istemiyor. Şirketlerin bu durumu çözerek yaş dağılımında eşitlik sağlamaları gerekli" dedi.
Mega kentlerin ekonomik güç değişikliği, iklim değişikliği, kaynak kıtlığı gibi birçok olaydan etkilendiğini ve demografik ve sosyal yaşam gibi birçok konuyu da etkilediğini belirten Sakin, "Bu durum yeni iş modellerini, teknoloji ve planlama yaklaşımlarını beraberinde getirirken yıllardır süre gelen satış geleneğinin ve alma davranışlarının dönüşüme uğramasına neden olacak" dedi.
Sakin, sunum boyunca katılımcıların sorularını da cevapladı.
AYDINLIKEVLER MTAL VE MÜŞTEMİLATLARI HURDA KARŞILIĞI YIKIM İŞİ
2 Gün Önce
RAMAZAN BAYRAMINDA YOLCU TAŞIMA FAALİYETLERİNE YÖNELİK GEÇİCİ/SÜRELİ DÜZENLEMELER
2 Gün Önce
ALÜMİNYUM SEKTÖRÜ ÖZELİNDE SINIRDA KARBON DÜZENLEME MEKANİZMASI (SKDM) RAPORLAMA EĞİTİMİ
2 Gün Önce
KONAKLAMA İSTATİSTİK SİSTEMİ VERİ GİRİŞLERİ HK.
2 Gün Önce
SIĞINAK YÖNETMELİĞİ UYGULAMALARI
3 Gün Önce
KOCAELİ SANAYİ ODASI ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ
3 Gün Önce
YÜKSEK GELİR GRUPLARI GÖZETİM VE UYUM PROGRAMI
3 Gün Önce
KURUMSAL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMA EĞİTİMİ [NİSAN 2026]
4 Gün Önce
ORMAN EMVALİ TAŞIYAN ARAÇLARDA ATS BİLGİLERİNİN BİLDİRİM ZORUNLULUĞU
4 Gün Önce
TRABLUS FUARI HAKKINDA
7 Gün Önce