Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) tarafımıza ulaşan yazıda T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 10.09.2020 tarihli yazısındaki Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nden (OECD) alınan ekli e-postaya atıfla, 29 Eylül 2020 tarihinde (Paris saatiyle 12:00-13:00 arasında) "zoom" platformu üzerinden "COVID-19 Krizi Üzerine Özel Sektör ile OECD Turizm Politikası Diyaloğu" adlı etkinliğin gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Yazıda ayrıca, OECD Turizm Komitesi ve Turizm İstatistikleri Çalışma Grubu üyelerinin, bahsi geçen COVID-19 pandemisinin turizme etkilerinin azaltılmasını ve toparlanmayı hazırlayacak politik tedbirlere ilişkin sanal toplantıya, özel sektör temsilcileriyle birlikte katılmaya davet edildiği de ifade edilmektedir.
Söz konusu toplantının amacının COVID-19'un etkileri üzerine, turizmi işletmelerinin ihtiyaçları, öncelikli eylem alanları ve potansiyel politik çözümler konusunda sektör temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunmak için bir platform sağlamak olduğu bildirilmektedir.
Taslak gündemi sunulan ve İngilizce dilinde düzenlenecek olan toplantıya:
https://meetoecd1.zoom.us/meeting/register/tJEvceiqqjkqHdN1xcwN7iHHdY -CvvJmJdrv
bağlantısı üzerinden "Ülke - Ad Soyad" belirtilmek suretiyle kayıt yapılması gerektiği vurgulanmaktadır.
Taslak gündeme ulaşmak için tıklayınız.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla.
Ankara Ticaret Odası
SUUDİ ARABİSTAN'A TAŞIMA YAPAN PROFESYONEL SÜRÜCÜLERE YÖNELİK VİZE TEMİNİ
2 Gün Önce
BEYANNAME GÖZETİM PROGRAMI ÇALIŞMASI/2
2 Gün Önce
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İHALE İLANI
8 Gün Önce
İHRACAT BEYANNAMELERİNİN KAPATILMASI HAKKINDA
8 Gün Önce
BİNALARDA ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNDE BAŞARI ÖYKÜLERİ WEBİNARI
8 Gün Önce
TURİZM HAFTASI
13 Gün Önce
ENHANCER PRO PROJESİ START UP (GİRİŞİMCİLİK) HİBE PROGRAM ÇAĞRISI
14 Gün Önce
FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ - FIATA DIPLOMA IN FREIGHT FORWARDING
15 Gün Önce
ÖDEME SÜRESİ VE HAKSIZ TİCARİ UYGULAMALAR HK.
15 Gün Önce
ÇALIŞMA İZNİ BELGELERİNİN YENİ TASARIMI
15 Gün Önce