Görüşlerinizi
26 EKİM 2020- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarını satın almayın çağrısına destek vererek "Ne Fransa'da ne de dünyanın herhangi bir yerinde Müslümanlara yapılan zulme kayıtsız kalamayız. Unutmayın, aldığınız her Fransız markası ile Müslüman kardeşlerimize yapılan zulme destek vermiş olacaksınız." dedi.
ATO Başkanı Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada Fransız mallarını satın almayın çağrısını Ankara Ticaret Odası (ATO) olarak desteklediklerini açıkladı. Tüm dünyada ve özellikle Avrupa'da Müslümanlara karşı zulüm ve şiddetin her geçen gün artarak devam ettiğini kaydeden Baran, Fransa Başbakanı Emmanuel Macron'un teşvikiyle Fransa'da İslam dinine ve Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi.
Baran, "Macron iyi niyet sınırlarını çoktan aştı. Müslüman kardeşlerimize yapılan saldırılara kayıtsız kalmamız mümkün değil, tepkimizi en üst düzeyde vermemiz gerekiyor." dedi.
Boykotun etkili olması ve amacına ulaşması için vatandaşların Fransız markalara talep etmemesi gerektiğini belirten Baran, "Üyelerimize ve vatandaşlarımıza boykota destek vermeleri çağrısında bulunuyorum" dedi.
ÇEKYA BÜYÜKELÇİSİ STEPANEK, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
1 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, GÖLBAŞI'NDAKİ MERMER VE DOĞALTAŞ İŞLETMELERİNİ ZİYARET ETTİ
4 Gün Önce
ATO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU, ANKARA EKONOMİSİNİN GELECEĞİ İÇİN TOPLANDI
7 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TİCARET BAKANI BOLAT'I ZİYARET ETTİ
19 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN "15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" MESAJI
28 Gün Önce
ATO'DA, GANA İLE TİCARET VE YATIRIM İŞ BİRLİĞİ GÜNDEMİ
29 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, NATO ANKARA ZİRVESİ'Nİ DEĞERLENDİRDİ
29 Gün Önce
GİNE'DEN TÜRK İŞ İNSANLARINA YATIRIM DAVETİ
39 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, YÖNETİM KURULU İLE BİRLİKTE KKTC CUMHURBAŞKANI ERHÜRMAN'I ZİYARET ETTİ
39 Gün Önce
ATO BAŞBANI BARAN, YÖNETİM KURULU İLE BİRLİKTE KKTTO VE KKTSO'NI ZİYARET ETTİ.
39 Gün Önce