Görüşlerinizi
-ATO BAŞKANI BARAN: "TÜRKİYE PANDEMİDE SAĞLIK VE GIDA SEKTÖRLERİNDE BAŞARILI OLDU"
5 OCAK 2021- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'yi ziyaret etti. Baran, ATO çalışmaları hakkında bilgi vererek sektörel konu ve sorunları aktardı.
Orman Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan ATO Başkanı Baran, Türkiye'nin pandemi sürecini her alanda başarıyla yönettiğini belirterek, "İki konuda özellikle başarılı olundu. Bunlar sağlık ve gıda sektörleridir" dedi. Baran, gıda sektöründe üretim, tedarik ve perakende satış zincirinde hiçbir aksama yaşanmamasının Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sürecin başlangıcında aldığı önlemlerle ilgili olduğuna da dikkat çekti.
ATO üyelerinin sektörel konu ve sorunlarını aktaran Baran, görüşmede koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen veya sınırlandırılan hizmet sektörünün yaşadığı sıkıntıları da dile getirdi. Baran, lokanta, restoran ve kafelerin HES kodu ile müşteri alacak şekilde yeniden faaliyetlerine başlaması talebini de ifade etti.
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'yi ziyarette Baran'a, ATO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi-TOBB Tarım Meclisi Başkanı M. Ülkü Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Acar, Nihat Uysallı ve Halil İlik eşlik ederken Bakan Pakdemirli'ye ise Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir, Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Harun Seçkin, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik eşlik etti.
MFF ORTADOĞU GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI
2 Gün Önce
İHRACAT BEYANNAMELERİNİN KAPATILMASI HK.
5 Gün Önce
KURUMSAL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI UZMANLIĞI EĞİTİMİ
7 Gün Önce
TOKİ EMLAK YÖNETİM 61 İLDE 725 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
9 Gün Önce
TAKSİTLENDİRME SÜRELERİ
10 Gün Önce
AB SINIRDA KARBON DÜZENLEME MEKANİZMASI (SKDM) GÜNCEL GELİŞMELER
10 Gün Önce
MOSKOVA TİCARET MÜŞAVİRLİĞİNE YAPILACAK BAŞVURULAR HAKKINDA
10 Gün Önce
"YEŞİL DÖNÜŞÜM İÇİN TÜKETİCİLERİN GÜÇLENDİRİLMESİ DİREKTİFİ"NE YÖNELİK SORU-CEVAP BELGESİ
10 Gün Önce
KENDİSİ EŞYA STATÜSÜNDE OLAN VE KENDİ TEKERLERİ ÜZERİNDE SÜRÜLEREK SEVK EDİLEN ÇEKİCİLERİN İŞLEMLERİ
12 Gün Önce
TIBBİ CİHAZ DENETİM SÜRECİNDEKİ İLETİŞİM YÖNTEMLERİ HAKKINDA
12 Gün Önce