Görüşlerinizi
18 MAYIS 2021- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 19 Mayıs 1919'un Türk Milleti'nin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı bağımsızlık mücadelesinin tarihi olduğunu belirterek, "Bugün de aynı azim ve kararlılıkla ekonomik bağımsızlığımızı korumak amacıyla mücadele ediyor, daha fazla yatırım, üretim ve istihdam sağlamak için çalışıyoruz." dedi.
ATO Başkanı Baran, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Baran mesajında şu görüşlere yer verdi:
"19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal Atatürk'ün, topraklarımızı işgal eden düşman güçlerini vatanımızdan göndermek için Samsun'a çıkmasıyla başlayan şanlı mücadelenin adıdır. O gün Samsun'da başlayan şanlı direniş zaferle taçlanmış ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Aydınlık geleceğe açılan kapının anahtarının gençlerde olduğunu bilen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü gençlere armağan ederken ülkemizin geleceğini de emanet etmiştir. Bağımsızlık için o gün verdiğimiz mücadeleyi, bugün ekonomik alanda sürdürüyoruz. Vatan sevgisiyle yetişen pırıl pırıl gençlerimizin yarınlarımızda ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın en büyük teminatı olduğunu biliyoruz. Bu düşünceler ile bize vatanımızı emanet eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan savunmasında can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."
ATO MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI
2 Gün Önce
ATO ÜYELERİ SANDIĞA GİDİYOR.
5 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 29. DÖNEMİN SON MÜŞTEREK MECLİS TOPLANTISI'NDA DÖRT YILLIK DÖNEMİ DEĞERLENDİRDİ
17 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "COP31 İŞ FORUMU- NEW YORK DİYALOĞU"NA KATILDI
19 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN CUMHURBAŞKANI'NA ANKARA RAPORU
24 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN BEFORE COP31 DEĞERLENDİRME ZİRVESİ'NE KATILDI
24 Gün Önce
ATO'DAN SIFIR ATIK HAREKETİNE "DOA" DESTEĞİ
25 Gün Önce ATO BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, ULUSLARARASI GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ ZİRVESİ'NDE KONUŞTU
25 Gün Önce
ATO BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, "CITYTECH", "SUTEK" VE "FLORA & GARDEN" FUARLARI'NI ZİYARET ETTİ
25 Gün Önce ATO BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, 3. ULUSLARARASI FELSEFİ FİLMLER FESTİVALİ'NİN AÇILIŞINA KATILDI
25 Gün Önce