Görüşlerinizi
10 MART 2022- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası'nın da destekleriyle Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları'nın kurduğu "Okul Müzesi" açılış törenine katıldı.
ATO Başkanı Baran, açılış töreninde yaptığı konuşmada gelişen teknoloji sayesinde yeni nesillerin eğitim konusunda çok daha avantajlı olduğunu belirterek "Bugünün çocukları çok şanslı. Alanında iyi eğitim görmüş öğretmenlerimiz tarafından eğitiliyor ve teknoloji ile bilişim konusunda bilgiye erişmek konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyorlar" dedi.
Geçmiş dönemlerde kullanılan eğitim materyalleri, okuma kitapları, okul üniformalarının sergilendiği müzenin, öğrencilerin geçmişle ilgili bilgilerini arttırması açısından çok faydalı olduğunu dile getiren Baran, ATO olarak müzeye verdikleri destekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Eğitim konusunun Türkiye'nin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir araç olduğunu ifade eden Baran, "ATO olarak eğitimin ülkemiz için olmazsa olmaz olduğunu farkındayız. Bu yüzden eğitim konusunda her projeye destek vermeye hazırız" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından ATO Başkanı Gürsel Baran ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Müze Anı Defteri'ni imzaladılar. Rektör Yıldız, müzenin kurulmasına katkılarından dolayı Baran'a hediye takdiminde bulundu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ATO Başkanı Baran, okul müzesini gezerek incelemelerde bulundu.
Baran'a ziyaretinde ATO Meclis Üyesi Tahir Tellioğlu da eşlik etti.
ÜÇ DENİZ GİRİŞİMİ 11. ZİRVESİ YAN ETKİNLİKLERİ (HIRVATİSTAN)
1 Gün Önce
TOKAT TARIMFEST 2026
2 Gün Önce
GRANÜL GÜMÜŞ SATIŞI HK.
2 Gün Önce
TÜRKİYE-ALMANYA JETCO 6. DÖNEM TOPLANTISI
2 Gün Önce
TEKSTİL VE HAZIR GİYİMİN PARİS BULUŞMASI 2026- TEXWORLD APPAREL SOURCING PARIS AUTUMN 2026
3 Gün Önce
EMLAK YÖNETİM 45 İLDE 353 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
3 Gün Önce
BULGARİSTAN ULUSAL MECLİS SEÇİMLERİ HK.
7 Gün Önce
YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN TİCARİ ARAÇLARDA ŞOFÖR YAŞ ŞARTINI BELİRLEYEN UKOME KARARI
7 Gün Önce
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SERTİFİKALI KAMU İHALE MEVZUATI EĞİTİMİ (ANTALYA)
8 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI (NİSAN)
8 Gün Önce