Görüşlerinizi
29 MART 2022- İklim değişikliğiyle mücadele ve yeşil dönüşüm konularında farkındalık oluşturmak amacıyla Ankara Ticaret Odası öncülüğünde ve çok sayıda kurum ve kuruluşun paydaşlığında 30-31 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek "EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi", iklim değişikliğiyle mücadele konusunda atılacak ilk adımın yerel yönetimlerden başlaması gerektiği bilinciyle Ankara, Gaziantep, Konya, Hatay, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlarını "Büyükşehirlerde Yeşil Dönüşüm" başlıklı oturumda bir araya getirecek.
İklim değişikliği ile yerelden mücadelenin yollarının tartışılacağı oturuma Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.
Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek oturum, Zirve'nin ilk günü (30 Mart) saat 18:00'da ATO Congresium Ana Salon/Biotrend'de gerçekleşecek.
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
7 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
8 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
9 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
14 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
15 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
24 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
25 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
26 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
26 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BDDK'NIN KREDİ KARTINDA LİMİT SINIRLAMASINA İLİŞKİN KARARINI DEĞERLENDİRDİ
26 Gün Önce