Görüşlerinizi

Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen yazıda Eskişehir Sanayi Odası'nın yazısına atfen, 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde "Speed-Match 2022 International Networking Event" ikili iş görüşmeleri etkinliğinin çevrimiçi olarak organize edileceği bildirilmektedir.
Havacılık, raylı sistemler ve otomotiv ana ve yan sanayide faaliyet gösteren firmaların yeni iş bağlantıları kurabilmeleri amacıyla uluslararası katılımla gerçekleştirilecek olan etkinliğe geçtiğimiz yıl 34 ülkeden 369 firmanın katıldığı belirtilmektedir.
Yazıda devamla, birçok farklı ülkeden Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel kümelenmeler ve iş ağlarının ortak olarak destek verdiği, havacılık, raylı sistemler ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren üst kuruluşlar tarafından da desteklenen ve bu yıl 4 binden fazla işletmenin katılım sağlaması beklenen Speed-Match 2022 İkili İş Görüşmeleri Etkinliği'ne ilişkin detaylı bilgilere resmi web sitesinden ulaşılabileceği bildirilmektedir.
Speed-Match 2022 resmi web sitesine gitmek için tıklayınız.
Saygılarımızla,
Ankara Ticaret Odası
TOKİ-İLBANK-KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI MÜZAYEDE İLANLARI
1 Gün Önce
SRİ LANKA TARAFINDAN TÜRK VATANDAŞLARINA YÖNELİK ÜCRETSİZ TURİSTİK VİZE UYGULAMASI
2 Gün Önce
TOBB İŞ DÜNYASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ
2 Gün Önce
TEKNOFEST 2026 BAŞVURU SÜRE UZATIMI HAKKINDA
2 Gün Önce
İHRACAT AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU (İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ E-İHRACAT EĞİTİM PROGRAMI)
2 Gün Önce
AB GÜBRE EYLEM PLANI
2 Gün Önce
II. AFYONKARAHİSAR ULUSLARARASI BLOK MERMER FUARI
5 Gün Önce
OSTİMTECH BİLİMDEN SANAYİYE GENÇ ZİHİNLER SERGİSİ
5 Gün Önce
"TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBET TOPLANTILARI" HAZİRAN AYI PROGRAMI
6 Gün Önce
TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SAAT TASARIM YARIŞMASI
7 Gün Önce