Görüşlerinizi
"ETİMESGUT İSTASYON CADDESİ YENİLEME PROJESİ İSTİŞARE TOPLANTISI" YAPILDI.
TOPLANTIDA, İSTASYON CADDESİ BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN ATO VE ANKESOB ÜYELERİ CADDENİN YENİLEME PROJESİ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ.
21 MAYIS 2022- "Etimesgut İstasyon Caddesi Yenileme Projesi İstişare Toplantısı", Ankara Ticaret Odası (ATO) Genel Sekreteri Gökhan Özdemir, Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lale Özgenel, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fen İşleri Proje Müdürlüğü yetkilileri ve İstasyon Caddesi'nde faaliyet gösteren ATO ve ANKESOB üyelerinin katılımıyla yapıldı.
Etimesgut'ta faaliyet gösteren bir kafenin salonunda gerçekleşen toplantının açılışında konuşan ATO Genel Sekreteri Gökhan Özdemir, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara'nın belirli bölgelerinde başlattığı yenileme ve sağlamlaştırma projeleri ile ilgili olarak o bölgede ticaret yapan üyelerinin görüşlerini ve taleplerini almak üzere istişare toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Özdemir, "Geçtiğimiz aylarda Posta Caddesi ve Anafartalar Caddesi için bir araya gelerek, bu bölgelerde faaliyet gösteren üyelerimizle istişarelerde bulunmuştuk. Bu toplantılar sonucunda da üyelerimizin ticaretinin en az şekilde etkileneceği haliyle projeler hayata geçirilmişti. Bugün de aynı süreci Başkentimizin merkez ilçelerinden Etimesgut sınırlarındaki İstasyon Caddesi için gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.
Daha önceki istişare toplantılarında sağlanan fikir alışverişlerinin faydalı olduğunu kaydeden Özdemir, "İstasyon Caddesi'nde yapılacak çalışmaların da bu fikir birliği eşliğinde herkes için başarıya ulaşmasını diliyoruz" dedi.
Toplantının açılışında Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar ile Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lale Özgenel de birer konuşma yaptı. Açılış konuşmalarının ardından ABB Fen İşleri Proje Müdürlüğü yetkilileri, ATO ve ANKESOB üyelerine proje hakkında bilgi vererek, bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı soru-cevap ile devam etti.
ATO BAŞKANI BARAN'DAN CUMHURBAŞKANI'NA ANKARA RAPORU
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN BEFORE COP31 DEĞERLENDİRME ZİRVESİ'NE KATILDI
3 Gün Önce
ATO'DAN SIFIR ATIK HAREKETİNE "DOA" DESTEĞİ
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN ŞAŞMAZ'DA KADIN OTO MEKANİK USTASINA ZİYARET
11 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN ORTA VADELİ PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ
14 Gün Önce
ATO'DAN İZİNSİZ LOGO KULLANIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
17 Gün Önce
ANKARA ULUSLARARASI HAZIR GİYİM VE MODA FUARI (COF26) BEŞİNCİ KEZ BAŞKENT'TE KAPILARINI AÇTI
18 Gün Önce
BAŞKENT, "MODA VE HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURACAK"
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 2026 YILI İKİNCİ ÇEYREK BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
22 Gün Önce