Görüşlerinizi
PROGRAMIN ÜÇÜNCÜ HAFTASI, MÜMİN SEKMAN'IN "RAĞMENCİLER: ZORLU ZAMANLARDAN GÜÇLENEREK ÇIKMAK" BAŞLIKLI SUNUMUYLA GERÇEKLEŞTİ.
7 HAZİRAN 2022- Ankara Ticaret Odası'nın (ATO), Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) işbirliği ve ATO İdea organizasyonuyla düzenlediği "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları"nın üçüncü programı, Kişisel Gelişim Uzmanı ve yazar Mümin Sekman'ın "Rağmenciler: Zorlu Zamanlardan Güçlenerek Çıkmak" başlıklı sunumuyla gerçekleşti.
ATO Meclis Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleşen program, TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ayhan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında katılımcı ve konuşmacılara teşekkür eden Ayhan, "Seminerler sayesinde birçok konuda bilinçleniyor ve bilgi sahibi oluyoruz" dedi.
-BAŞARI BİRÇOK ŞEYİN ARACI VE AMACI-
Kişisel gelişim uzmanı ve yazar Mümin Sekman kitabı ile aynı adı taşıyan "Rağmenciler" başlıklı sunumunda başarının tanımını ve kurallarını anlattı. Gerçek başarıya, engelleri aşarak veya diğer herkesten daha iyisini ya da farklısını yaparak ulaşılabileceğini belirten Sekman, başarının aynı zamanda birçok şeyin aracı ve amacı olduğunu söyledi. "Başkalarının başarılarından hepimiz faydalanıyoruz" diyen Sekman, "Ancak başkalarının işleriyle sınırlı kalamayız. Dünyaya katkıda bulunmak hepimizin görevi. Bu noktada "hak etmek" ve "hak görmek" gibi iki ana unsur karşımıza çıkıyor. Başarıya bakış açımızdaki perspektif farkı, değerlendirmede farklılıkları ortaya çıkarıyor" diye konuştu.
Programın ardından Sekman, katılımcıların sorularını yanıtlayarak, kitabını imzaladı. Seminere, çok sayıda ATO ve TİMKODER üyesi katıldı.
-PROGRAMIN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA, SERDAR PİRTİNİ YER ALACAK-
Toplam dört hafta süren "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" programı, 14 Haziran'daki Serdar Pirtini'nin, "Dijital Kapitalizm Çağında Büyük Veri ve Metaverse Etkisi" başlıklı sunumuyla sona erecek.
ATO BAŞKANI BARAN'DAN REEL SEKTÖR İÇİN 7 MADDELİK ÖNERİ
1 Gün Önce
"ANKARA EKONOMİ ZİRVESİ" ATO, ASO, ATB VE EKONOMİ GAZETESİ İŞ BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.
2 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, NATO ZİRVESİ'NİN ANKARA'DA YAPILMASINI DEĞERLENDİRDİ
4 Gün Önce
FİLİPİNLER BÜYÜKELÇİSİ ASCALON, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
7 Gün Önce
ATO LOJİSTİK SEKTÖRÜ'NÜ ROTTERDAM'A TAŞIDI...
15 Gün Önce
ATO'YA KIZILAY'DAN ANLAMLI ÖDÜL
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 2026 YILI İLK 5 AYLIK İHRACAT VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'A VEFA VE SİVİL TOPLUM DOSTU BERATLARI TAKDİM EDİLDİ
22 Gün Önce
YATIRIMCI VE GİRİŞİMCİLER ATO'DA BULUŞTU...
23 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, ÜYELERİNİ 8 HAZİRAN'DA YENİDEN BAŞLAYACAK "TOBB NEFES KREDİSİ"NDEN FAYDALANMAYA DAVET ETTİ
27 Gün Önce