Görüşlerinizi
18 Aralık 2024- Ankara Ticaret Odası (ATO) 43 No'lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi'nin Kuaförler Derneği ve Hush Professional iş birliğinde, "Kuaförlerin Kalbi Ankara'da Atacak" sloganıyla düzenlediği sektörel eğitim programı ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.
Saç kesimi ve saç renklendirme teknikleri ile sektörel sosyal medya kullanımına ilişkin eğitimlerin verildiği programa, ATO'nun 43 No'lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi Başkanı Çetin İnalkaç, Başkan Yardımcısı Ömer Sarıoğlu, Meclis Üyesi Hanım Zeynep Azeritürk Özdem, Komite Üyesi Murat Karakaya, Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya, Hush Professional Genel Müdürü Fırat Yegül ile ATO Üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.
Programın açılışında konuşan ATO 43 No'lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ömer Sarıoğlu, sektörün gelişimi açısından mesleki eğitimin önemine dikkati çekerek, "Ankara Ticaret Odası'nda düzenlediğimiz etkinlikler sadece Ankara'da değil, tüm Türkiye'de sektöre ciddi anlamda yön verecektir" dedi. Komite olarak, üniversitelerde kuaför-güzellik salonu bölümü açılması konusunda yaptıkları çalışmalara da değinen Sarıoğlu, bu konuda son aşamaya geldiklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından, Emrah Akyıldız "Fotoğraf ve Video" eğitimi, Selçuk Ergin ve Zafer Bayram Hush Professional ürün tanıtımı, Fikret Yıldırım ve Hüseyin Alkan "Trend Koleksiyon" eğitimi, Sabit Akkaya "Kesim ve Tarama" eğitimlerini verdi.
SRI LANKA'DAN TÜRK İŞ İNSANLARINA "İHALELERİMİZE KATILIN" DAVETİ
2 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, CUMHURİYET'İN 103'ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.
4 Gün Önce
BARAN, BİR KEZ DAHA GÜVEN TAZELEDİ
14 Gün Önce
ATO MECLİS BAŞKANLIĞI'NA RECAİ KESİMAL SEÇİLDİ
14 Gün Önce
GANA YATIRIM FORUMU İÇİN BAŞKENTLİ İŞ İNSANLARINA DAVET
17 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TAV HAVALİMANLARI'NIN ANKARA ESENBOĞA'DA DÜZENLENEN 20'NCİ YIL KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI.
19 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, IDA TÜRKİYE 2026'DA KONUŞTU
20 Gün Önce
ATO MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI
22 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 103. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
22 Gün Önce
ATO ÜYELERİ SANDIĞA GİDİYOR.
25 Gün Önce