Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen Ticaret Bakanlığı yazısında, Bakanlık'a bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantılarının düzenlendiği ifade edilmiştir.
Bu çerçevede;
08 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 11.00'da Fas'ta görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle "Fas Pazarına Giriş" konulu, (https://bit.ly/4lPunY7)
15 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 16.30'da Kanada'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimizle "Kanada İnşaat Malzemeleri Sektörü" konulu, (https://bit.ly/4iCi7r8)
22 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 14.00'da Mısır'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle "Mısır Makine Sektörü" konulu, (https://bit.ly/44GHlBd)
29 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 11.00'da Romanya'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle "Romanya Otomotiv Yan Sanayi Sektörü" konulu (https://bit.ly/4jKWB4u)
e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.
İlgili toplantılar için kayıt bağlantıları yukarıda sunulmuştur.
Tüm üyelerimiz davetlidir.
Saygılarımızla,
Ankara Ticaret Odası
TOKİ-İLBANK-KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI MÜZAYEDE İLANLARI
1 Gün Önce
SRİ LANKA TARAFINDAN TÜRK VATANDAŞLARINA YÖNELİK ÜCRETSİZ TURİSTİK VİZE UYGULAMASI
2 Gün Önce
TOBB İŞ DÜNYASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ
2 Gün Önce
TEKNOFEST 2026 BAŞVURU SÜRE UZATIMI HAKKINDA
2 Gün Önce
İHRACAT AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU (İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ E-İHRACAT EĞİTİM PROGRAMI)
2 Gün Önce
AB GÜBRE EYLEM PLANI
2 Gün Önce
II. AFYONKARAHİSAR ULUSLARARASI BLOK MERMER FUARI
5 Gün Önce
OSTİMTECH BİLİMDEN SANAYİYE GENÇ ZİHİNLER SERGİSİ
5 Gün Önce
"TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBET TOPLANTILARI" HAZİRAN AYI PROGRAMI
6 Gün Önce
TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SAAT TASARIM YARIŞMASI
7 Gün Önce