Görüşlerinizi
29 AĞUSTOS 2025- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İstiklal mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin Türk milletinin bağımsızlığını ve varlığını sürdürme kararlılığının destansı bir örneği olduğunu belirterek, "Milletimiz bu zaferle, kendi geleceğini kendi elleriyle inşa etme azim ve kararlılığını tüm dünyaya gösterdi. Bugün de iş dünyası olarak, geçmişten aldığımız bu güç ve inançla ekonomik kalkınmamızı güçlendirmek, üretim kapasitemizi artırmak, ihracatımızı ve küresel ticaretteki rolümüzü büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
ATO Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Cumhuriyet'in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kahraman Türk milletinin vatan toprağını düşman işgalinden kurtarmak için destansı bir mücadele verdiğini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:
"Büyük Taarruz ile işgalci güçlere indirilen son darbe, milletimizin bağımsızlık iradesinin en güçlü ifadesidir. Milletimiz bu zaferle, kendi geleceğini kendi elleriyle inşa etme azmini ve kararlılığını tüm dünyaya gösterdi. Bugün de iş dünyası olarak, geçmişten aldığımız bu güç ve inançla ekonomik kalkınmamızı güçlendirmek, üretim kapasitemizi artırmak, ihracatımızı ve küresel ticaretteki rolümüzü büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum"
ATO BAŞKANI BARAN'DAN CUMHURBAŞKANI'NA ANKARA RAPORU
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN BEFORE COP31 DEĞERLENDİRME ZİRVESİ'NE KATILDI
3 Gün Önce
ATO'DAN SIFIR ATIK HAREKETİNE "DOA" DESTEĞİ
3 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN ŞAŞMAZ'DA KADIN OTO MEKANİK USTASINA ZİYARET
11 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN ORTA VADELİ PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ
14 Gün Önce
ATO'DAN İZİNSİZ LOGO KULLANIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
17 Gün Önce
ANKARA ULUSLARARASI HAZIR GİYİM VE MODA FUARI (COF26) BEŞİNCİ KEZ BAŞKENT'TE KAPILARINI AÇTI
18 Gün Önce
BAŞKENT, "MODA VE HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURACAK"
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 2026 YILI İKİNCİ ÇEYREK BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
22 Gün Önce