Görüşlerinizi
02 EYLÜL 2025- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ali Yılmaz ve ATO'nun 8 No'lu Bilişim Teknolojileri Meslek Komitesi Başkanı Gökhan Ertek ile birlikte Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen Dünya Odalar Federasyonu'nun (World Chamber Federation- WCF) "14. Dünya Odalar Kongresi"ne katıldı.
Dünya Odalar Federasyonu Başkanı da olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan programda, küresel iş dünyası temsilcileri yer aldı.
Ankara Ticaret Odası, Kongre kapsamında düzenlenecek "2025 Dünya Odalar Yarışması"nda, dijitalleşme çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği "Akıllı Asistan" projesi ile "En İyi Oda İnovasyonu Projesi" kategorisinde, Birleşik Krallık, İran ve Sırbistan ile finalde yarışacak. Finalistlerin projelerini sunmasının ardından kazananlar, 4 Eylül Perşembe günü düzenlenecek Kongre Gala Gecesi'nde açıklanacak.
ÜÇ DENİZ GİRİŞİMİ 11. ZİRVESİ YAN ETKİNLİKLERİ (HIRVATİSTAN)
1 Gün Önce
TOKAT TARIMFEST 2026
2 Gün Önce
GRANÜL GÜMÜŞ SATIŞI HK.
2 Gün Önce
TÜRKİYE-ALMANYA JETCO 6. DÖNEM TOPLANTISI
2 Gün Önce
TEKSTİL VE HAZIR GİYİMİN PARİS BULUŞMASI 2026- TEXWORLD APPAREL SOURCING PARIS AUTUMN 2026
3 Gün Önce
EMLAK YÖNETİM 45 İLDE 353 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
3 Gün Önce
BULGARİSTAN ULUSAL MECLİS SEÇİMLERİ HK.
7 Gün Önce
YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN TİCARİ ARAÇLARDA ŞOFÖR YAŞ ŞARTINI BELİRLEYEN UKOME KARARI
7 Gün Önce
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SERTİFİKALI KAMU İHALE MEVZUATI EĞİTİMİ (ANTALYA)
8 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI (NİSAN)
8 Gün Önce