Görüşlerinizi
BARAN, ANKARA'DAN YURT DIŞINA DİREKT UÇUŞLARIN ARTIRILMASI VE 2026 YILI İÇİN YATIRIM PROGRAMINA ALINAN "ESENBOĞA METRO HATTI" BAŞTA OLMAK ÜZERE, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ CUMHURBAŞKANI'NA ARZ ETTİ?
BARAN, ATO'NUN YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ ATONET AKILLI ASİSTAN PROJESİYLE ELDE ETTİĞİ "DÜNYA BİRİNCİLİĞİ" ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TAKDİM ETTİ?
17 Aralık 2025- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın da aralarında yer aldığı heyeti kabul etti. Baran, Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşların artırılması ve 2026 yılı için yatırım programına alınan "Esenboğa Metro Hattı" başta olmak üzere, Ankara'nın ekonomik ve sosyal gelişimi açısından önem taşıyan konulara ilişkin görüş ve önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a arz etti. Baran kabulde, ATO'nun yapay zekâ destekli ATONET Akıllı Asistan projesiyle elde ettiği "Dünya Birinciliği" ödülünü de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Prof. Dr. Hasan Doğan'ın da bulunduğu kabulde, ATO Başkanı Baran ile Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Av. Dr. Duhan Kalkan yer aldı. Kabulde, Ankara'nın ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak üzere heyetin kurumları tarafından geliştirilen ortak çalışma ve projeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz edildi.
Ankara Ticaret Odası'nın yürüttüğü çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi sunan ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşların artırılması ve Esenboğa Havalimanı'na yapılması planlanan metro hattı başta olmak üzere, Ankara'nın ekonomik ve sosyal gelişimi açısından önem taşıyan konulara ilişkin görüş ve önerilerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz etti. Baran kabulde, Ankara Ticaret Odası'nın dijital dönüşüm alanında yenilikçi bir vizyonla hayata geçirdiği, yapay zekâ destekli ATONET Akıllı Asistan projesiyle 2025 Melbourne Dünya Odalar Yarışması'nda 41 ülkeden 83 proje arasından sıyrılarak "En İyi Oda İnovasyonu Projesi" kategorisinde elde ettiği dünya birinciliği ödülünü de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.
ATO Başkanı Baran, NEXT Sosyal Medya hesabından kabule ilişkin yaptığı değerlendirmede "Yoğun gündemine rağmen bizlere vakit ayıran ve ilettiğimiz konuları büyük bir hassasiyetle dinleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza nazik kabulleri için şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şekillenen Türkiye Yüzyılı vizyonunun, ülkemizin geleceğine güçlü bir perspektif sunduğuna yürekten inanıyoruz. Ankara Ticaret Odası olarak; üretimi, istihdamı ve ihracatı artırmak, üyelerimizin rekabet gücünü yükseltmek ve ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı aynı kararlılık ve sorumluluk bilinciyle sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
7 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
8 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
9 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
14 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
15 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
24 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
25 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
26 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
26 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BDDK'NIN KREDİ KARTINDA LİMİT SINIRLAMASINA İLİŞKİN KARARINI DEĞERLENDİRDİ
26 Gün Önce