Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Ankara Ticaret Odası, Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği ve Sri Lanka İhracat Geliştirme Kurulu (SLEDB) iş birliğinde, Türkiye ile Sri Lanka arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çevrimiçi B2B (işletmeden işletmeye) görüşmeler düzenlenmesi planlanmaktadır.
Söz konusu organizasyon kapsamında, Sri Lankalı firmalar satıcı/ihracatçı, Türk firmaları ise alıcı/ithalatçı olarak eşleştirilecektir.
Etkinlik çerçevesinde aşağıdaki sektörlerde faaliyet gösteren Sri Lankalı tedarikçiler ile birebir görüşmeler gerçekleştirilmesi öngörülmektedir:
Planlanan etkinliğin, Mayıs 2026 içerisinde çevrimiçi (Zoom platformu üzerinden) gerçekleştirilmesi öngörülmekte olup, organizasyon yeterli katılım talebi oluşması halinde hayata geçirilecektir.
Bu kapsamda, yukarıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren ve ürün/hizmet tedariki amacıyla Sri Lankalı firmalar ile iş görüşmesi gerçekleştirmek isteyen üyelerimizin ön talep bildiriminde bulunmaları önem arz etmektedir.
Katılım talebinizi aşağıdaki e-posta adresine iletebilirsiniz:
atodisiliskilerfuarlar@atonet.org.tr
İletilecek talepler doğrultusunda organizasyon detayları netleştirilecek ve katılımcı firmalarla ayrıca iletişime geçilecektir.
Önemle bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla
Ankara Ticaret Odası
AFRİKA TİCARET VE SANAYİ ZİRVESİ (ACIS 2026)
1 Gün Önce
ARJANTİN TİERRA DEL FUEGO EYALETİ YATIRIM İMKANLARI VE YATIRIMCI REHBERİ
1 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NIN KURUMSAL KİMLİK UNSURLARININ KULLANIMINA İLİŞKİN DUYURU
2 Gün Önce
İHRACAT BEYANNAMELERİNİN KAPATILMASI
2 Gün Önce
ÇEK CUMHURİYETİ YATIRIM FIRSATLARI SEMİNERİ
2 Gün Önce
AVRUPA KOMİSYONU SKDM DOĞRULAYICILARI WEBİNARI
2 Gün Önce
AB ARAÇ TASARIMINDA DÖNGÜSELLLİK GEREKLİLİKLERİ VE ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ ARAÇ (ELV) TÜZÜĞÜ
2 Gün Önce
140. CANTON FUARI 2. FAZ TÜRKİYE MİLLİ İŞTİRAKİ
2 Gün Önce
VERGİ MÜKELLEFİYET DURUMU KONTROLÜ DUYURUSU
3 Gün Önce
UNICEF-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK İHTİYAÇLARI HARİTASI ANKARA TANITIM TOPLANTISI
3 Gün Önce