Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanlığı'ndan Odamıza iletilen yazıda; helal temalı fuar, konferans ve kongre gibi etkinliklerin, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkeler başta olmak üzere dünya genelinde helal belgeli ürün ve hizmet ticaretinin geliştirilmesine, güvenilir bir belgelendirme sisteminin tesisine ve ülkelerin helal kalite altyapılarının iyileştirilmesine yönelik önemli fırsatlar sunduğu belirtilmektedir.
Bu bağlamda; "Sürdürülebilir Helal Ekonomi: İsrafı Önlemek, Büyümeyi Teşvik" temasıyla gerçekleştirilecek olan Helal Expo ile 12. Dünya Helal Zirvesi'nin, 25 - 28 Kasım 2026 tarihlerinde, İslam Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü'nün (SMIIC) koordinasyonunda, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenmesi planlanmaktadır.
Söz konusu fuar ve zirveye ilişkin detaylı bilgilere, tanıtım broşürüne ve davet mektubuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilmektedir.
Davet mektubuna ulaşmak için tıklayınız.
Saygılarımızla,
Ankara Ticaret Odası
SURİYE ARAP CUMHURİYETİ GÜMRÜK TARİFESİ DEĞİŞİKLİĞİ HK.
1 Gün Önce
FOODEX JAPAN 2027 FUARI MİLLİ KATILIM ORGANİZASYONU
5 Gün Önce
ERTELEME-TOBB İŞ DÜNYASI YAPAY ZEKÂ ZİRVESİ
5 Gün Önce
COP31 YEŞİL BÖLGE KATILIM BİLGİLENDİRME WEBİNARI
5 Gün Önce
TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU -KOSGEB İŞBİRLİĞİ-ANKET
6 Gün Önce
TOKİ-İLBANK-KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI MÜZAYEDE İLANLARI
8 Gün Önce
SRİ LANKA TARAFINDAN TÜRK VATANDAŞLARINA YÖNELİK ÜCRETSİZ TURİSTİK VİZE UYGULAMASI
9 Gün Önce
TOBB İŞ DÜNYASI YAPAY ZEKA ZİRVESİ
9 Gün Önce
TEKNOFEST 2026 BAŞVURU SÜRE UZATIMI HAKKINDA
9 Gün Önce
İHRACAT AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU (İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ E-İHRACAT EĞİTİM PROGRAMI)
9 Gün Önce