Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
TED Üniversitesi'nden Odamıza iletilen yazıda; Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlaması Eğitimlerini düzenlemek üzere akredite edilen TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TEDÜSEM) tarafından eğitim programı düzenleneceği bildirilmektedir.
Bu kapsamda eğitim, 1-2-3 Ekim, 8-9-10 Ekim, 15-16-17 Ekim ve 24 Ekim 2026 tarihlerinde, toplam 60 saat olarak TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi dersliklerinde yüz yüze gerçekleştirilecektir.
Eğitim sonunda başarı şartlarını sağlayan katılımcılara KGK ile TED Üniversitesi tarafından sertifika verilecektir. Programa ilişkin detaylı bilgilere https://sem.tedu.edu.tr/course/kurumsal-surdurulebilirlik-raporlamasi-egitimi adresinden ulaşılabilmektedir.
Konuya ilişkin detaylı bilgi ve belgelere aşağıda yer alan ek üzerinden ulaşılabilmektedir.
EK: Tanıtım Yazısı
Saygılarımızla,
Ankara Ticaret Odası
10 EKİM 2026 ATO ORGAN SEÇİMLERİ | BİLGİLENDİRME VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ
2 Gün Önce
ODA ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME DUYURUSU
2 Gün Önce
50. BAĞDAT ULUSLARARASI FUARI
3 Gün Önce
TIR SÜRÜCÜLERİMİZİN ROMANYA'DA YAŞADIĞI PROBLEMLER
3 Gün Önce
İMALAT SANAYİ İSTİHDAMI KORUMA PROGRAMI
3 Gün Önce
TECHANKARA PROJE PAZARI 2026
4 Gün Önce
İHRACAT AKADEMİSİ İHRACAT UZMANLIĞI VE MODÜLER EĞİTİM PROGRAMLARI
4 Gün Önce
1. ULUSLARARASI EĞLENCE VE CAZİBE ALANLARI FAALİYETLERİ FUARI
4 Gün Önce
RUSYA FEDERASYONU'NDA KARAYOLU TAŞIMACILIĞINA İLİŞKİN YENİ DÜZENLEMELER
4 Gün Önce
İHRACAT AKADEMİSİ İHRACAT UZMANLIĞI VE MODÜLER EĞİTİM PROGRAMLARI
4 Gün Önce