Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza ulaşan yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai Ticaret Odası tarafından, TOBB'un da desteğiyle, 10 Ekim 2024 Perşembe günü, İstanbul Four Seasons Otel'de, 10.00-17.00 saatleri arasında, Türkiye ile İş Yapma temalı İş Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.
Foruma kayıt https://forms.clickup.com/5738471/f/5f3z7-27752/7DVRVMPEFV96NWSBZ8 adresinden yapılmakta olup katılım ücretsizdir.
Kayıt için son tarih 4 Ekim 2024 Cuma'dır. Forumun açılış bölümünün ardından, katılımcı firmalara ikili iş görüşmeleri programı olacaktır. İkili görüşmeler programı için Pınar Soydinç (+90 507 9252324; operasyon@karibu.com.tr) ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.
Söz konusu Foruma ve ikili görüşmelere katılacak Dubaili firmalara https://newhorizonsroadshowdubai.com/istanbul/ adresinden ulaşılabilir.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla.
ÜÇ DENİZ GİRİŞİMİ 11. ZİRVESİ YAN ETKİNLİKLERİ (HIRVATİSTAN)
1 Gün Önce
TOKAT TARIMFEST 2026
2 Gün Önce
GRANÜL GÜMÜŞ SATIŞI HK.
2 Gün Önce
TÜRKİYE-ALMANYA JETCO 6. DÖNEM TOPLANTISI
2 Gün Önce
TEKSTİL VE HAZIR GİYİMİN PARİS BULUŞMASI 2026- TEXWORLD APPAREL SOURCING PARIS AUTUMN 2026
3 Gün Önce
EMLAK YÖNETİM 45 İLDE 353 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
3 Gün Önce
BULGARİSTAN ULUSAL MECLİS SEÇİMLERİ HK.
7 Gün Önce
YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN TİCARİ ARAÇLARDA ŞOFÖR YAŞ ŞARTINI BELİRLEYEN UKOME KARARI
7 Gün Önce
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SERTİFİKALI KAMU İHALE MEVZUATI EĞİTİMİ (ANTALYA)
8 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI (NİSAN)
8 Gün Önce