Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanlığı tarafından Odamıza iletilen yazıda, Türk Kızılay'ın kurban döneminde hayırseverlerin kurban vekâletlerinden elde edilen etleri, ülkemizdeki ve dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı; yurt içi, yurt dışı ve Filistin/Gazze kategorilerinde kurban bağışlarını aldığı ifade edilmiştir.
Bu yıl "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye" konseptiyle hazırlanan vekâletle kurban kesim kampanyası ile dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşların kurbanlarının, İslami kurallara uygun olarak, veteriner kontrolünde, noter huzurunda kesildiği ifade edilen yazıda; elde edilen etlerin, vekâlet sahiplerinin adına gerçek ihtiyaç sahiplerine, sağlık kurallarına uygun olarak ve insan onuruna yakışır bir şekilde dağıtıldığı belirtilmiştir.
Kızılay'a ait hesap bilgileri aşağıda sunulmuş olup; açıklama kısmına Yurt içi kurban / Yurt dışı kurban / Gazze Kurban ibarelerinden biri ile vekaletçi Ad-Soyad, iletişim bilgilerinin mutlaka yazılması gerektiği belirtilmiştir.
- Yurt içi kurban bağışı: 17.250 TL
- Filistin/Gazze kurban bağışı: 17.250 TL
- Yurt dışı kurban bağışı: 6.350 TL
BANKA BİLGİLERİ:
T.C. Ziraat Bankası
Hesap Adı: Türkiye Kızılay Derneği
TL IBAN: TR34 0001 0006 8300 0018 6855 40
Saygılarımızla,
Ankara Ticaret Odası
TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SAAT TASARIM YARIŞMASI
1 Gün Önce
BÖLGESEL SAĞLIK YATIRIM FORUMU-MORİTANYA
1 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI (HAZİRAN 2026)
2 Gün Önce
ICS2 VE NCTS KULLANIMINDA BULGARİSTAN GÜMRÜK İDARESİNE ENS SUNULMASI
3 Gün Önce
NCTS FAZ 6 GEÇİŞ SÜRECİ HAKKINDA
3 Gün Önce
ÜLKEMİZDEN KUVEYT'E GERÇEKLEŞTİRİLEN TAŞIMALAR / KUVEYT MAKAMLARININ ÜRÜN GEÇİŞLERİNDEKİ YENİ UYGULAMASI KAPSAMINDA TIR KARNESİ KULLANIMI
3 Gün Önce
SURİYE'DEN KARPUZ/KARPUZ ÇEKİRDEĞİ İTHALATININ YASAKLANMASI
3 Gün Önce
İTHALATTA ÜRÜN GÜVENLİĞİ DENETİMİ SÜREÇLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
3 Gün Önce
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİNE İLİŞKİN TEDBİRLER
7 Gün Önce
DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ SÜRELİ EĞİTMEN ALIM SÜRECİ
13 Gün Önce